palvelut

Suunnittelupalvelut yksityisille

Koti on henkilökohtainen paikka, mutta joskus sisustuksen suunnittelu omin voimin voi olla ylivoimaista. Sisustusarkkitehti osaa ottaa huomioon asiakkaan toiveet, tyylin ja budjetin, sekä kohteen mahdollisuudet ja rajoitukset. Ammattilaisen avulla sisustuksen suunnittelu on myös mukavaa. Suunnittelijan ammattitaitoon kuuluu olla innovatiivinen asiakasta auttavalla tavalla. Hyvin suunniteltu kohde helpottaa myös toteutusta huomattavasti.

Laadimme aina ensimmäisen tapaamisen jälkeen sisustussuunnittelusta tarjouksen. Tarjouksella on selkeästi eritelty suunnittelun sisältö ja suunnittelutyön hinta.

Suunnittelupalvelut yrityksille ja yhteisöille

Uskomme, että huolellisella sisustuksella jokainen yritys voi viestiä menestyksestä ja välittämisestä. Asiakastilojen onnistunut sisustus kertoo huomioonottavasta asenteesta ja saa asiakkaan viihtymään ja palaamaan. Työyhteisön on myös helpompi toimia tehokkaasti motivoivassa ympäristössä. Haluamme löytää yhdessä asiakkaan kanssa oikeat ratkaisut jotka sopivat juuri kyseiseen kohteeseen ja liiketoimintaan. Tutustumme perusteellisesti kohteisiimme ja luomme ympäristöjä, joissa on hyvä tehdä töitä ja joissa asiakkaat viihtyvät.