About Us

Luonnon ystäviä

Toimintatapojemme keskiössä Teatterissa on ennen kaikkea luonnollisuus. Tämä tulee esille mm. pyrkimyksessä ekologisiin valintoihin. Kestävä sisustaminen voi olla esimerkiksi laadukkaita valintoja, jotka pysyvät ajankohtaisina pitkään. Tai kalusteita, jotka säilyttävät arvonsa ja joita ei ehkä koskaan halua vaihtaa toisiin.

Luonnollisuus tarkoittaa myös ihan yksinkertaisia asioita, kuten luonnon materiaaleja. Valitsemme mahdollisuuksien mukaan mieluummin luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, kuten puuta, puuvillaa, villaa ja pellavaa. Ne tuntuvat koskettaessa miellyttäviltä ja näyttävät aina ajattomilta ja ylellisiltä. 

Luonnollisuus voi olla myös tunne, että kaikki on luonnollisesti kohdallaan. Tämä tunne välittyy onnistuneesta sisustuksesta, vaikka syytä siihen voi olla vaikeampi tarkaan määritellä. Kun kaikki on mutkattomasti paikallaan ja värit, valot ja muodot toimivat yhdessä, tila tuntuu helpolta ja ymmärrettävältä.

Sisustusliike Teatterista
kuoriutui
Teatteri sisustusarkkitehdit

Teatteri tänään ja mistä lähdimme

Teatterin taival alkoi vuonna 2005 sisustusliike- ja suunnittelutoimisto Teatterista Turun Kristiinankadulta. Alusta asti sisustussuunnittelu on ollut toiminnassamme keskeisessä roolissa. Vuonna 2015 jätimme myymälätoiminnan pois ja muutimme Raunistulaan. Siitä saakka olemme voineet keskittyä täysipainoisesti sisustussuunnittelun tuottamiseen. Nykyään Teatteri on sisustusarkkitehtitoimisto, joka palvelee julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaita. 

.

Sanna,
Teatterin perustaja

Olen alunperin turkulainen, nykyään Mynämäellä asuva sisustusarkkitehti. Toimistoni sijaitsee vanhoilla kotikulmillani Turussa, Raunistulassa. Kävin aikoinani Raunistulan ja Kastun koulut ja iloitsen voidessani nyt työskennellä tutulla ja kotoisella seudulla upeassa tehdasmiljöössä Barkerilla.

Olen toiminut sisustusalan yrittäjänä vuodesta 2000. Sisustussuunnittelutyötä olen tehnyt aktiivisesti vuodesta 2005, jolloin päätin sisustussuunnittelun opintoni Turussa ja avasin Kristiinanakadulle sisustusliike- ja suunnittelutoimisto Teatterin. Myymälätoiminnan jätin vuonna 2015 ja muutin suunnittelutoimistoni keskustasta Raunistulaan. Nykyään Teatterissa keskitytään täysipainoisesti tuottamaan sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityishenkilöille.

Olen valmistunut sisustusarkkitehdiksi Lahden Muotoiluinstituutista. Kunnioitan asiakkaan toiveita ja pyrin parhaaseen lopputulokseen – aina luovasti ja innolla jokaiseen toimeksiantoon tarttuen.

Olen SIO – sisustusarkkitehdit -järjestön jäsen.

Sanna Lindholm