Studio
teatteri

Uusi palvelu, josta voit tilata kauneimmat asetelmat työpaikoille, asiakastiloihin, hotelliin, ravintolaan jne. Käytämme vain kestäviksi käsiteltyjä kukkia, joten asetelmat ovat pysyvä osa sisustusta.

Studio Teatteri on pienenpieni osa Teatterin nykyistä toimintaa ja muistutus pitkästä käsityötaustasta. Asetelmissa näkyy myös tekijänsä kiinnostus kuvanveistoon, sekä työ sisustusarkkitehtina. Idea palveluun syntyi elämänmittaisesta kiinnostuksesta kasveihin ja kukkiin.

Kestäviä asetelmia

Käytän kestäviksi käsiteltyjä, aitoja kukkia ja luonnosta löytyneitä tuulen pudottamia oksia. Kukissa suosikkini on monikäyttöinen hortensia ja oksista kauneimmat ovat usein pajua. Asetelmat kestävät jopa 50 kertaa tavallisia leikkokukkia pidempään. Ne ovat pysyvä osa sisustusta ja siksi myös vaivaton valinta sisustuksen viimeistelyyn.

Oksat

Pajun oksat ovat kauniita, veistoksellisia ja juhlavia. Ne ovat myös karuja ja paljaita. Kun valitsen oksia ja liitän niihin kukkia, tuntuu kuin pukisin puuta juhlapukuun. Asetelmien tekeminen muistuttaa kuvanveistoa; mietin tasapainoa, massaa, kokoa ja värejä.

Joskus kuivat oksat heräävät henkiin

Pajun lehtien voi rauhassa antaa kasvaa osaksi asetelmaa

Studio
teatteri

Kauniit kasvit viimeistelevät sisustuksen. Kun muu sisustus on tarkkaan suunniteltu, tulee tämä viimeistely miettiä yhtä huolella.

Studio Teatterin tarkkaan harkitut asetelmat sopivat kestävyytensä ansiosta hyvin työpaikoille ja asiakastiloihin.  Koska kukat ja kasvinosat ovat aitoja, saavat ne tilan tuntumaan raikkaalta ja tuoreelta. 

Säilötty kauneus

Kukat on käsitelty niin, että ne kestävät huomattavan pitkän ajan muuttumattomina. Ne saattavat kestää jopa 50 kertaa tavallisia leikkokukkia pidempään. Kukkien terälehtien rakenne säilyy käsittelyssä kosteahkona ja kimmoisana. Rakenne on hieman kuin tuoreen leikkokukan ja kuivatun kukan väliltä.

Häät ja muut suuret juhlat

Juhlapöydän koristeeksi minimalisti valitsee luonnonkauniin asetelman, jossa kukkiva oksa lepää suoraan pöydällä, ilman maljakkoa.

Ota yhteyttä

Sanna Lindholm

sisustusarkkitehti

Teatteri sisustusarkkitehdit – studio teatteri