Toimitilasuunnittelu

Uskomme, että huolellisella sisustuksella jokainen yritys voi viestiä menestyksestä ja välittämisestä. Asiakastilojen onnistunut sisustus kertoo huomioonottavasta asenteesta ja saa asiakkaan viihtymään ja palaamaan. Työyhteisön on myös helpompi toimia tehokkaasti motivoivassa ympäristössä. Haluamme löytää yhdessä asiakkaan kanssa oikeat ratkaisut jotka sopivat juuri kyseiseen kohteeseen ja liiketoimintaan. Tutustumme perusteellisesti kohteisiimme ja luomme ympäristöjä, joissa on hyvä tehdä töitä ja joissa asiakkaat viihtyvät.

sisustussuunnittelu

Kuuntelemme asiakasta ja tutustumme asiakkaan imagoon ja kohderyhmään. Luomme persoonallisia tiloja, joita on helppo ymmärtää ja käyttää. Jokaisessa tilassa on monta puolta – luonne ja estetiikka, sekä käytettävyys, arki ja budjetti. Saamme palaset kohtaamaan. 

Tila- ja kalustesuunnittelu

Tekstiili- ja värisuunnittelu

3D mallinnus

Pitkä työkokemus verhoiltujen kalusteiden parissa takaa rakenteellisesti varmat ja kustannustehokkaat suunnitelmat pehmustettuihin kiintokalusteisiin, kuten ravintoloiden loosit, aulatilojen keskitila-ja seinänvieruspenkit ym.